Producent van Fresshi

Natuurlijk leven, Natuurlijke keuze 

NL BIO - 01

  Laat uw lichaam ervaring krijgen en een natuurlijk goed gevoel uitdrukken

na een bepaalde periode door het drinken van "fresshi" kruidendrank.

 

Ons Product

Een fris natuurproduct

 

Onder het merk Fresshi brengen we een exotische koolzuurvrije frisdrank op de markt. Een verfrissende dorstlesser die zijn oorsprong vindt in Indonesië. De Indonesiërs ontdekten lang geleden al de gezonde invloed van kruiden en specerijen op lichaam en geest. De kruidengeneeskunde is in Indonesië eeuwenlang ontwikkeld. Het leidde tot het ontstaan van vele gezonde een verrassend lekkere kruidendrankjes.

 

Een van de beroemdste kruidendranken is Tamarinde Kurkuma. De bevolking noemt deze drank ook wel ‘Jamu’. Deze drank is volgens de kruidengeneeskunde gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals delen van planten: wortels, bladeren, schors en fruit. Traditioneel is Jamu wat bitter van smaak en wordt gezoet met honing.

Steeds meer mensen kiezen voor een natuurlijke levensstijl. Bewust en gezond eten en drinken past daarbij. Wij lieten ons inspireren door Jamu en gingen aan de slag met de beste natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is Fresshi, een heerlijke en verfrissende kruidendrank voor ieder seizoen. Om het natuurlijke karakter te bewaren, gebruiken wij geen conserveringsmiddelen bij de bereiding van Fresshi. Maak kennis met de kracht van Tamarinde en Kurkuma !