Producent van Fresshi

Natuurlijk leven, Natuurlijke keuze 

NL BIO - 01

Fresshi

 

  Laat uw lichaam ervaring krijgen en een natuurlijk goed gevoel uitdrukken

na een bepaalde periode door het drinken van "fresshi" kruidendrank.

 

Fresshi is een natuurlijke, koolzuurvrije frisdrank op basis van Tamarinde (tamarindus indica) en Kurkuma (curcuma longa). Wij bereiden Fresshi volgens een modern productieproces in Nederland.

 

Fresshi is een verfrissende drank, geschikt voor consumptie in elk seizoen. Licht gekoeld komt de smaak van Fresshi het beste tot zijn recht. Het drankje is zeer geschikt voor sporters en mensen met een actieve levensstijl die graag bewust eten en drinken. Fresshi laat zich ook graag gebruiken als fris aperitief.

 

Ingrediënten:

De belangrijkste ingrediënten van Fresshi zijn:  tamarinde, kurkuma, suiker en water.

Waarom suiker? Ons lichaam heeft inderdaad gewone suiker nodig om ons spieren, organen, het zenuwstelsel goed te kunnen functioneren, hebben ze energie nodig en de belangrijkste energiebron is suiker. Matig gebruik van suikers is niet schadelijk en prima aan te bevelen.

 

Let op:

Fresshi bevat kurkuma 0,5 g / 100 ml. Deze specerij wordt niet aanbevolen voor gebruik door kinderen, bij galproblemen, problemen met cholestase vóór een operatie en in combinatie met medicijnen (o.a. bloedverdunners). Ondanks dat kurkuma vaak gebruikt wordt door zwangere vrouwen, is het belangrijk voor gebruik een dokter te consulteren, aangezien kurkuma stimulerend op de baarmoeder kan werken. Overmatig gebruik vermijden: max. 3 flesjes per dag.